HomePNA – laitetelineet ja laajakaista-asennukset

Nemotek ky  on kehittänyt tarvikkeita Home PNA-laiteasennuksiin.
Usein laitetilat ovat niin pieniä, että normaalin ATK-telineen asentaminen siihen on mahdoton. Uusi Nemotek-laiteteline on mitoitettu siten, että se mahtuu esimerkiksi puhelinjakokaappiin jakotelineen alapuolelle. Peruskoossa syvyys on 300 mm ja leveys normaali 19 tuumaa (492 mm). Korkeus on tarpeen mukaan 5…16 laitepaikkaa. Peruskoko on 7 laitepaikkaa.
Vaihtoehtoinen asennustapa on Nemotek-laitehylly, johon voidaan sijoittaa korkeintaan 4 kpl Home PNA-laitetta + ADSL-sovitin.
Tarvikevalikoimaa täydentää Nemotek-kaapeliohjain, joka kiinnitetään Home-PNA-yksikön päähän. Ohjainlevyn toimitukseen sisältyy kytkentätaulukko, johon merkitään asennuksen yhteydessä portin numero ja sisäjohtopari. Huollon yhteydessä kaapeliohjain on välttämätön jotta uudelleen kytkentä tapahtuu oikein.

Nemotek-tuotteet ovat suunniteltu helposti asennettaviksi ja ADSL-asennusaikaa säästäviksi. Ahtaissa laitetiloissa asennustyö on mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi ruuvivääntimellä saadaan tehtyä seinäkiinnikkeiden kiinnitys ja hyllyjen takana on kaapeliura.

Ota meihin yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti